Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ziya Selçuk Istifa Etti - Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İstifa mı Etti? - Yani ziya selçuk istifa etti söylentileri asılsız çıktı.

Ziya Selçuk Istifa Etti - Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İstifa mı Etti? - Yani ziya selçuk istifa etti söylentileri asılsız çıktı.. Peki selçuk niye istifa etti? 23 mart 2020 pazartesi 16:58. Öte yandan bakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre ziya selçuk istifa etmedi. Ziya selçuk istifa etti mi? İşte son gelişmeler… milyonlar arama motorlarında ziya selçuk istifa mı etti aratmaya başladı.

Ziya selçuk'un modern eğitim yanlısı olduğunu da sözlerine ekleyen özmen, i̇slamcı değil, liberal birisi. Gazeteci i̇smail dükel twitter hesabından milli eğitim bakanı ziya selçuk istifa etti şeklinde bir paylaşım yaptı. Gazeteci candaş tolga işık, sosyal medya hesabı üzerinden, milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa ettiğini öne sürdü. Sözcü gazetesi yazarı sultan uçar milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa ettiğini bu istifanın cumhurbaşkanı erdoğan tarafından da kabul edildiğini duyurdu. Peki selçuk niye istifa etti?

Sayın Bakanımız Ziya SELÇUK okulumuzu ziyaret etti ...
Sayın Bakanımız Ziya SELÇUK okulumuzu ziyaret etti ... from gebkimmtal.meb.k12.tr
Şimdi size ziya selçuk'un neden istifa edeceğini sebepleriyle açıklıyorum. Yani ziya selçuk istifa etti söylentileri asılsız çıktı. Sözcü gazetesi yazarı sultan uçar gece yarısı saat 01:00'de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa ettiği ve bu istifanın kabul edildiğinin kesinleştiği. Soluklu plan ve projelerin olacak ki ona göre eğitim verip insan yetiştirebil. Işık, bakan selçuk'un geçen hafta istifasını verdiğini ve akp'li cumhurbaşkanı. Milli eğitim bakanı (meb) ziya selçuk'un istifa ettiği ve bu istifanın da akp'li cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan tarafından kabul edilerek, kesinleştiği iddiaları ortalığı karıştırdı. Konuyla ilgili resmi bir açıklama gelmezken, iddialar henüz yalanlanmadı. Bu gelişmelerden sonra herkesin aklına milli eğitim bakanı istifa mı ediyor ?

Yani ziya selçuk istifa etti söylentileri asılsız çıktı.

Ayrıca fahrettin koca da takipten çıkarmış. Bu gelişmenin ardından birçok vatandaş gerçekten milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa edip etmediği araştırmaya başladı. Şimdi size ziya selçuk'un neden istifa edeceğini sebepleriyle açıklıyorum. Ziya selçuk, instagram adresindne milli eğitim bakanı yazısı kaldırınca sosyal medyada ziya selçuk istifa etti! Milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa hazırlığında olduğu ileri sürüldü. Ziya selçuk i̇stifa etti mi? Asıl sorun ne ziya selçuk ne de lütfi elvan umarım herkes bunun farkındadır #ziyaselcukistifa. Basında ve sosyal medyada yer alan iddialara göre, milli eğitim bakanı ziya selçuk i̇stifa etti. Ziya selçuk istifa etti mi? Milli eğitim bakanı ziya selçuk istifa mı etti? Ziya selçuk istifa etti mi? Milli eğitim bakanı (meb) ziya selçuk'un istifa ettiği ve bu istifanın da akp'li cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan tarafından kabul edilerek, kesinleştiği iddiaları ortalığı karıştırdı. Resmi kaynaklardan herhangi bir bilgi elde edilmemesine karşın sosyal medyada haberi doğrulayan sayısı oldukça yüksek.

Sözcü gazetesi yazarı sultan uçar milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa ettiğini bu istifanın cumhurbaşkanı erdoğan tarafından da kabul edildiğini duyurdu. Sosyal medyada hızla yayılan iddianın doğruluğuna ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Yani ziya selçuk istifa etti söylentileri asılsız çıktı. Sosyal medya kullanıcıları, gözlerini ziya selçuk'un açıklamasına çevirmiş durumda. Şimdi size ziya selçuk'un neden istifa edeceğini sebepleriyle açıklıyorum.

"Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İstifa Ediyor?" Yalanı ...
"Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İstifa Ediyor?" Yalanı ... from www.kamu7.com
İşte son gelişmeler… milyonlar arama motorlarında ziya selçuk istifa mı etti aratmaya başladı. Cumhurbaşkanı erdoğan meb ziya selçuk'u görevden alacak mı? Milli eğitim bakanı ziya selçuk'un 'istifa' iddiası. Ziya selçuk i̇stifa etti mi? Milli eğitim bakanı ziya selçuk, instagram hesabında biyografisini silmiş ve erdoğan'ın ve meb'nın hesaplarını takipten çıkarmış. Zi̇ya selçuk i̇sti̇fa mi etti̇ ziya selçuk, istifa kararını şu ana kadar resmen açıklamadı. Sosyal medya kullanıcıları, gözlerini ziya selçuk'un açıklamasına çevirmiş durumda. Sözcü gazetesi yazarı sultan uçar gece yarısı saat 01:00'de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa ettiği ve bu istifanın kabul edildiğinin kesinleştiği.

Zi̇ya selçuk i̇sti̇fa mi etti̇ ziya selçuk, istifa kararını şu ana kadar resmen açıklamadı.

Soluklu plan ve projelerin olacak ki ona göre eğitim verip insan yetiştirebil. Son dönemde sık sık eleştiri alan ziya selçuk'un akıbeti ne oldu merak ediliyor. Sosyal medyada hızla yayılan iddianın doğruluğuna ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Son dakika haberine göre milli eğitim bakanı ziya selçuk istifa etti. İşte son gelişmeler… milyonlar arama motorlarında ziya selçuk istifa mı etti aratmaya başladı. Birçok eleştirinin mağduru olan milli eğitim bakanı ziya selçuk'a ilişkin gelen istifa iddiası sosyal medyada yankı bulmaya başladı. Gazeteci candaş tolga işık, sosyal medya hesabı üzerinden, milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa ettiğini öne sürdü. Yani ziya selçuk istifa etti söylentileri asılsız çıktı. Sözcü gazetesi yazarı sultan uçar milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa ettiğini bu istifanın cumhurbaşkanı erdoğan tarafından da kabul edildiğini duyurdu. Sosyal medyada meb ziya selçuk'un görevinden istifa edeceği iddiaları konusunda haber yapılırken bu konunun asılsız ve yalan bir karalama olduğu ortaya çıktı. Sosyal medya kullanıcıları, gözlerini ziya selçuk'un açıklamasına çevirmiş durumda. Sağlık bakanı fahrettin koca ise ziya selçuk'u takip etmeyi bıraktı. Ancak şu an itibarı ile bu bilgi doğrulanmış değil.

Sosyal medyada hızla yayılan iddianın doğruluğuna ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Basında ve sosyal medyada yer alan iddialara göre, milli eğitim bakanı ziya selçuk i̇stifa etti. Ayrıca fahrettin koca da takipten çıkarmış. .yaptığı icraat ve açıklamaları ile tepki çeken milli eğitim bakanı ziya selçuk görevinden istifa etti. Sosyal medya kullanıcıları, gözlerini ziya selçuk'un açıklamasına çevirmiş durumda.

Ziya Selçuk Istifa : Ziya Selçuk istifa mı etti? / Şimdi ...
Ziya Selçuk Istifa : Ziya Selçuk istifa mı etti? / Şimdi ... from assets.change.org
Konuyla ilgili resmi bir açıklama gelmezken, iddialar henüz yalanlanmadı. Milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa hazırlığında olduğu ileri sürüldü. Milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa ettiği, cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan tarafından da istifanın kabul edildiği bilgisi geldi. Öte yandan bakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre ziya selçuk istifa etmedi. Bu gelişmenin ardından birçok vatandaş gerçekten milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa edip etmediği araştırmaya başladı. Ziya selçuk istifa etti mi? Milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa ettiğine dair iddiayı paylaşan sosyal medya kullanıcıları konuyla ilgili çok sayıda paylaşım yaparken, konu kısa sürede twitter'da tt oldu. Bu gelişmelerden sonra herkesin aklına milli eğitim bakanı istifa mı ediyor ?

Meb bakanı görev bıraktı açıklamaları yapıldı!

Ziya selçuk istifa etti mi? Peki selçuk niye istifa etti? Sözcü gazetesi yazarı sultan uçar milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa ettiğini bu istifanın cumhurbaşkanı erdoğan tarafından da kabul edildiğini duyurdu. 23 mart 2020 pazartesi 16:58. Ziya selçuk'un modern eğitim yanlısı olduğunu da sözlerine ekleyen özmen, i̇slamcı değil, liberal birisi. İşte akıllarda soru işareti bırakan ayrıntılar! Meb bakanı görev bıraktı açıklamaları yapıldı! Şimdi size ziya selçuk'un neden istifa edeceğini sebepleriyle açıklıyorum. Ancak şu an itibarı ile bu bilgi doğrulanmış değil. Yani ziya selçuk istifa etti söylentileri asılsız çıktı. Peki bakan selçuk istifa etti mi? Asıl sorun ne ziya selçuk ne de lütfi elvan umarım herkes bunun farkındadır #ziyaselcukistifa. Eba tv'de adnan menderes'in idam görüntülerinin yayınlanması sonrasında vatandaşlar ziya selçuk'u istifaya davet etti.